LAKIMIEHEMME

Reija Jäälaakso
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM

puh. (014) 523 541
Gsm +358406846003
e-mail: reija.jaalaakso@kuhi.fi

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja Reija Jäälaakso on aloittanut toimistomme palveluksessa lakimiehenä ja oikeudenkäyntiavustajana alkuvuodesta 2019. Jäälaakso on valmistunut Lapin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2014 ja suorittanut sittemmin asianajajatutkinnon.

Jäälaaksolla on pitkä työkokemus rikosseuraamusalalta ja oikeustieteen opettamisesta. Lisäksi hän on työskennellyt mm. kaupungin palveluksessa ja asianajotoimistossa.

Reija Jäälaakso hoitaa Asianajotoimisto Kurikka & Hirvonen Oy:ssa kaikenlaisia toimeksiantoja.

Jäälaakson mielipuuhiin vapaa-ajalla kuuluu lukemista, vapaaehtoistyötä, liikuntaa ja matkustamista.


Vesa Hirvonen
Asianajaja, varatuomari

Puh. (014) 523 541
Gsm 0400 645 727
e-mail: vesa.hirvonen@kuhi.fi

Asianajaja, varatuomari Vesa Hirvonen on harjoittanut asianajoa toimistossamme vuodesta 1992 lähtien. Aiemmin Vesa työskenteli Laukaan yleisenä oikeusavustajana vuodesta 1985 alkaen.

Vesa Hirvonen on opiskellut oikeustiedettä Turussa ja valmistunut Turun oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1984. Varatuomarin arvo myönnettiin hänelle vuonna 1985.

Vesa Hirvonen hoitaa Asianajotoimisto Kurikka & Hirvonen Oy:ssä muiden oikeudellisten asioiden lisäksi lähinnä yrityssaneeraukset ja konkurssiasiat ja niihin liittyvät talousrikos-, takaisinsaanti- ja riitajutut sekä liike- ja sopimusjuridiikan. Vesa on saanut asianajajaliiton sovintomenettelijän koulutuksen ja on merkitty liiton sovittelijalistaan.

Vesa Hirvonen asuu Laukaassa ja hänen vapaa-aikaansa kuuluu mm. metsästys, hiihto ja moottoripyöräily.